Modulul Administrare oferă accesul spre toate zonele structurate ale Sistemului Integrat TinREAD, în scopul configurării și parametrizării, pe de o parte, iar pe de altă parte, pentru efectuarea operațiunilor a căror frecvență și importanță se încadrează în categoria celor aflate în grija Administratorului aplicației, ca angajat al organizației beneficiare.


Platforma TinREAD, este o aplicație complexă bazată pe arhitectura J2EE, destinată pentru dezvoltarea rapidă a sistemelor de management informațional și portalurilor integratoare.

La dezvoltarea platformei s-a selectat modelul de arhitectură N-tier, în care, logica funcțională, stocarea și accesarea datelor sunt dezvoltate și administrate ca module independente. Arhitectura N-tier reprezintă o infrastructură versatilă și modulară, menită să aducă îmbunătățiri în operaționalitate, flexibilitate, interoperabilitate și scalabilitate.

Sistemul integrat TinREAD este capabil să lucreze cu majoritatea bazelor de date de tip relațional, compatibile cu standardul SQL92, care suportă funcționalitatea de tip Enterprise, și anume, posibilitatea de a lucra cu procedurile stocate.

Sintetic vorbind, Modulul Administrare oferă controlul asupra tuturor componentelor sistemului, așa cum se poate observa și din enumerarea neexhaustivă a următoarelor funcții:
  • Administrare reguli de access la sistem
  • Administrare utilizatori
  • Administrare roluri (politici)
  • Administrare prezentare grafică
  • Administrare module
  • Și multe altele ...

Pentru oricare din versiunile Sistemului TinREAD, Modulul Administrare este furnizat implicit, indiferent de arhitectura pe care clienții noștri aleg s-o cumpere.