Procesul de migrare a datelor dintr-un sistem în altul, reprezintă o adevărată încercare pentru o companie ce se specializează în domeniu. Compania IME a realizat în ultimii ani peste 200 de conversii încununate de succes.

Dacă biblioteca migrarează de la un alt sistem de automatizare la TINREAD, IME va depune tot efortul ca datele dumneavoastră să fie migrate cu success. Totuși, în unele cazuri, s-ar putea să existe necesitatea de intervenție umană în procesul de conversie. Aceste situații pot apărea în cazul în care se efectuează p migrare de la un sistem proprietar care în procesul de lucru nu a respectat standardele de descriere bibliografică. Managerul de implementare a proiectului va lucra cu dumneavoastră pentru a determina cu precizie care sunt seturile de date ce necesită o intervenție și/sau pot fi eliminate în cazul în care sunt inutile în TINREAD. IME dispune de specialiști experimentați în domeniul conversiei datelor, cunoscători a standardelor MARC existente.

Compania IME este conștientă de efortul depus de beneficiar la introducerea datelor în sistemul vechi. Inginerii companiei vor pregăti tabele de mapare a datelor astfel încât nici un bit de informație nu se va pierde în procesul de conversie